L’associació Stuttcat-Catalans a Stuttgart continua molt activa coincidint que aquest any commemora el seu desè aniversari. El proper 22 de juny celebrarà la revetlla de Sant Joan al Spielhaus Unterer Schlossgarten amb una paella popular. Un dels atractius de la revetlla serà el concurs de coques. L’organització anima als assitents que hi participin elaborant coques de pinyons, fruita, llardons o xocolada. La millor coca tindrà premi.

La paella serà de tres varietats: marisc, carn o vegetariana. Els assistents hauran d’escollir-ne una ració i inscriure’s a través de doodle. El preu per persona per assistir a la revetlla de Sant Joan serà de 5 euros (socis de l’associació) i 10 euros (pels no socis).

El tiquet inclou una ració de paella, cava (o suc de taronja) i coca de Sant Joan, a més, d’una bengala. Les inscripcions són obertes fins el 7 de juny i els interessats a assistir-hi hauran de fer un ingrés amb el concepte Verwendungszweck: Sant Joan 2019 al número de compte DE74 600 9010 0015 6468000.

TROBADA DE JOVES I FESTA INFANTIL

Les activitats de l’associació Stuttcat-Catalans a Stuttgart durant el mes de juny es complementaran amb dues activitats més: una trobada de joves i una festa infantil. Aquest dissabte 1 de juny tindrà lloc una festa infantil al Botnang d’Sttutgart. De 16.00 a 18.00 hores, els més petits gaudiran d’un seguit d’activitats que han programat des de l’associació. La intenció és que els més petits juguin practicant el català.

El divendres 14 de juny, els joves catalans d’Sttutgart tenen una cita al Biddy Early’s Irish de la ciutat. Aquells que vulguin assistir-hi hauran de contactar directament amb l’associació. Aquesta activitat serveix per promoure la relació entre els joves a la ciutat. L’assistència s’ha de confirmar a través de Doodle.