![](https://exterior.cat/wp-content/uploads/tio.webp)
Els estudiants de Pensilvània amb els Tions [Foto: Govern]
En el cas d’aquesta sessió, els estudiants han pogut fabricar el seu propi Tió, que podran endur-se a casa i afegir-lo a l’arbre i els llums de Nadal. A més, també han rebut formació sobre les tradicions que millor representen la cultura catalana, com el caganer, el tortell de Reis o els torrons fets a Catalunya.
En paral·lel, han tingut lloc altres jornades, com a Washington, on s’ha parlat dels dinars familiars i la Cavalcada de Reis i en què ha coincidit amb el comiat d’Isidre Sala com a delegat del Govern, o la tercera edició del Tast Nadal de menjar català, organitzada per la Delegació del Govern als Estats Units i al Canadà i Prodeca.
En aquesta jornada, celebrada a Nova York, 20 empreses catalanes han mostrat els seus productes i hi han assistit 70 professionals del sector de l’alimentació, els quals han rebut les indicacions sobre galets i xarcuteria de la mà dels xefs Alba Sunyer i John Noble Masi.
El delegat Sala s’acomiada de la comunitat catalana dels Estats Units: “Marxo agraït i satisfet”