Xavier Bosch, a l’Hotel Casa Mimosa, el març passat [Foto: ARA / Pere Francesch]

El segell Thiele Verlag acaba de publicar l’edició en alemany de la novel·la de Xavier Bosch Nosaltres dos. La novel·la ha estat traduïda per Petra Zickmann i es publica amb el títol Der Mann meines Lebens. Nosaltres dos està publicada a Columna Edicions (Grup62).

La novel·la ens presenta la relació entre el Kim i la Laura, dos amics que es posen a prova de tot. Ell, seductor i despreocupat, és fill d’un hoteler del Passeig de Gràcia de Barcelona. Ella, de Banyoles, és senzilla, idealista i sap que la vida es basa en els detalls. Junts riuen, es diverteixen i, units pel vincle de l’amistat, superen els esculls del destí.

Xavier Bosch (Barcelona, 1967) és periodista i escriptor de la trilogia de novel·les de Dani Santana: Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009), Homes d’honor (2012) i Eufòria (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998) i la novel·la juvenil La màgia dels Reis (1994).

L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com tu, un èxit sense precedents amb més de 60.000 exemplars venuts i traduïda a set idiomes. Posteriorment, Nosaltres dos i Paraules que tu entendràs van ser número u en vendes el 2017 i el 2019. Acaba de publicar La dona de la seva vida, el més venut aquest Sant Jordi.