Les delegacions del Govern català a Suïssa, Argentina i Mèxic compartiran programació per la Diada de Sant Jordi, una festivitat assenyalada en vermell per fomentar la cultura catalana cada cop més viva entre la comunitat catalana a l’exterior.

Així, el proper 23 d’abril les tres delegacions dedicaran la Diada als més petits amb l’objectiu de fer-los descobrir la llegenda del drac, la princesa i Sant Jordi. Comptarà amb un conta contes infantil a càrrec de la narradora La Panero.

La sessió virtual, que forma part de la campanya #BooksAndRoses del Diplocat, explicarà la llegenda de Sant Jordi a infants de 2 a 8 anys perquè pugin descobrir les diferents versions de la història, explicades per cadascun dels protagonistes.

Tres llegendes

Amb el conte «Les tres llegendes de Sant Jordi. Qui diu la veritat?», d’Eva Sans i Montserrat Balada, podran escoltar les tres versions de la història de la mà dels seus protagonistes i decidir qui diu la veritat, si el cavaller, la princesa o el drac.

El conta contes serà retransmès en directe pel canal Zoom del Departament d’Acció Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència a les 11.00 h (hora de Ciutat de Mèxic), 13.00 h (hora de Buenos Aires) i 18.00 h (hora de Suïssa i Catalunya). És imprescindible inscriure’s prèviament.

La sessió serà participativa i, per tant, els nens i nenes que hi assisteixin podran intervenir per explicar quina versió de la història els agrada més o per respondre a les preguntes que plantegi La Panero.