Font: Wizz Air

Wizz Air ha anunciat una nova ruta de Barcelona a Cracòvia des del juliol del 2020, segons ha informat la companyia en un comunicat. Aquesta nova ruta se suma a la de Madrid-Varsòvia i Tenerife-Varsòvia, que començarà a operar el juny del proper any.

La nova connexió des de Barcelona tindrà quatre freqüències setmanals: els dilluns, dimecres, divendres i diumenge. Els seients tenen un preu des de 19,99 euros només anada i es preveu que la facin servir 48.000 passatgers anuals. La ruta des de Madrid comptarà amb cinc freqüències setmanals i el mateix preu, mentre que la de Tenerife tindrà dues freqüències a partir de 29,99 euros trajecte.

El manager de comunicacions corporatives de Wizz Air, Andras Rado, s’ha mostrat “encantat” amb les tres noves rutes i ha subratllat el “compromís amb Espanya” amb aquestes noves rutes amb que esperen “proporcionar també noves experiències de viatges i diferents oportunitats de negoci que puguin satisfer les necessitats dels clients a l’Estat espanyol”.

Wizz Air és una aerolínia hongaresa de baix cost amb la seu central a Budapest. Dóna servei a 44 països del món, majoritàriament ciutats de tot Europa, així com a algunes destinacions del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. A més, disposa de la flota més gran de qualsevol línia aèria hongaresa, tot i que no és transportista.