Foto: IED Kunsthal

L’historiador, dissenyador alimentari i dissenyador gràfic Director Màster en Food Design de l’IED Kunsthal de Bilbao, Sergi Freixes, celebrarà una xerrada el proper dimarts 16 de novembre (09.30h) a la ciutat de Guayaquil, Equador.

La xerrada versarà sobre el paper present i el futur del Food Design en restauració: des de la creació d’un naming o storytelling, passant per la confecció de les cartes fins arribar al disseny del plat a degustar. També incidirà també en les noves oportunitats i realitats al sector, com ara la creixent promoció del producte local, les cartes d’un sol ús o el Zero Waste en packaging.

El conferenciant actualment dirigeix el seu estudi, Estudio Freixes Pla, i és soci de l’empresa de food design, Biscuits Barcelona; i coordinador i professor del postgrau de Food Event Design i del CSP de Disseny Gràfic per a l’Istituto Europeo di Design (IED).

També és comissari de diferents exposicions itinerants per al Museu d’Història de Catalunya: ‘Menús de Guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència’, ‘El farcell de la postguerra. Quan la gana aguditza l’enginy i Contes infantils de la Guerra.

A més, és col·laborador de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica i coautor dels llibres: ‘El món de la cervesa artesanal’ i ‘El receptari del professor Capo. L’impulsor de la cuina vegetariana’, per a Larousse Editorial i ‘Llibres Prohibits’.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram