Font: Ministero Salute

El Catalan Institute of America, amb seu a Nova York (Estats Units), farà sessions virtuals pel coronavirus. En un comunicat, l’associació que representa la comunitat catalana de la ciutat dels gratacels subratlla que “som molts els qui sentim preocupació o angoixa pel confinament d’amics i familiars a Catalunya i per la incertesa del que pugui passar aquí”.

Així, hi haurà sessions virtuals que seran estructurades i que es faran mitjançant Google Hangouts. “Vam aprendre l’1-O que no és fàcil viure certs esdeveniments des de la distància i que fer pinya amb gent que comparteix el mateix neguit pot ser reconfortant”, assenyala l’associació.

Aquells qui vulguin participar en aquestes sessions virtuals han de posar-se en contacte a través del correu electrònic [email protected]

CINEFÒRUM VIRTUAL

El dilluns 30 de març es farà un Q&A virtual (una sessió de preguntes i respostes) amb David Pastor, un dels directors de ‘The Occupant’ juntament amb Àlex Pastor. Es tracta d’un thriller de suspens sobre un executiu del món de la publicitat que s’obsessiona amb els inquilins de la seva antiga casa.

‘The Occupant’ s’estrena el dilluns 30 de març a ‘Netflix’.