Font: Centre Català de Rosario

Tres exposicions de diferents disciplines ompliran les sales del Centre Català de Rosario fins que acabi el mes de juliol. Es tracta de tres mostres de pintura, dibuix i fotografia que prendran el protagonisme a l’avantsala del Centre d’Art i Exposicions del mateix centre.

Les tres mostres van inaugurar-se l’1 de juliol passat i ja es troben en l’equador de la seva durada. Les tardes, a partir de les 17.00 h i fins les 20.30 hores, és el moment en què poden veure’s les tres exposicions. L’entrada al Centre d’Art i Exposicions és lliure i gratuïta.

Per una banda, Ariana Cobo presenta l’exposició de fotografia “Los colores del Perú”, on hi exposa la riquesa cromàtica del país andí. Sabrina Grech exposarà la sèrie de dibuixos “Tardes de Marina” també fins que acabi el mes. I Vanessa Florentino ensenyarà la seva col.lecció de pintures a l’oli sota el nom de Contemplación meditativa. El cielo como elemento. Totes tres exposicions van obrir al públic fa dos dilluns i en 15 dies abaixaran el teló.

Fundat el 1902 per empresaris catalans establerts a la província de Santa Fe (Argentina), el Centre Català de Rosario és una de les comunitats catalanes més antigues al món. Sota el lema Sempre Avant  l’associació compta amb un edifici emblemàtic amb sales dedicades a personalitats culturals catalanaes com Pau Casals, Margarita Xirgu, Joan Miró, Ramon Llull, així com la biblioteca Pompeu Fabra.