Anna N Schlegel va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 [Foto: cedida]

Anna Navarro Descals (Olot, 1968) -coneguda professionalment com Anna N Schlegel- ha anunciat aquest dijous que deixarà de ser la vicepresidenta de NetApp, l’empresa líder al món d’emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley (Califòrnia, Estats Units). La seva relació contractual amb NetApp finalitzarà aquest divendres 6 de maig.

“Aquesta setmana és la meva última setmana a NetApp. Aquest ha estat un gran viatge de la meva vida durant els darrers dotze anys”, ha dit l’olotina en un missatge en el seu perfil a Linkedin. “Des que vaig arribar als Estats Units, sempre m’ha sorprès que em paguin per aprendre tant, treballar amb professionals increïbles. NetApp em va donar això, i per això estic i estaré sempre agraïda”, ha reblat.

El missatge l’ha acompanyat amb una imatge de les seves targetes de visita de NetApp en les quals s’observa el seu camí ascendent a l’empresa en els darrers 12 anys: de senior manager fins a vicepresidenta. Anna N Schlegel encara no ha fet públic el seu proper destí professional.

La dona més influent del món en tecnologia 2020

Llicenciada en Filologia anglesa i alemanya a la UB, de ben jove va traslladar-se a viure a Califòrnia, on va crear una empresa de traduccions que treballava per a l’ajuntament de la ciutat. Des de fa 28 anys viu a Silicon Valley. Abans d’incorporar-se a NetApp, va treballar a Cisco Systems, Xerox, VMware o VeriSign.

Ha publicat el llibre Truly Global, que ha estat publicat a fòrums de Forbes.com, Fortune.com, Gala-global.org, Multilingual.com i altres indústries de recerca. Va ser nomenat com a millor llibre de mercats internacionals en els darrers tres anys.

El desembre passat, Anna N Schlegel va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 per la revista Analytics Insight, com va anunciar en exclusiva Exterior.cat. El març passat va ser nomenada ambaixadora d’Olot, el seu poble natal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram