Foto: cedida

Anna Navarro Descals (Olot, 1968) -coneguda professionalment com Anna N Schlegel- ha anunciat aquest dissabte que s’incorpora a Procore Technologies com a vicepresidenta del departament de producte, mercat internacional i globalització. La seva missió serà liderar la presència global de l’empresa de Califòrnia (Estats Units).

“Em sento emocionada pel següent pas en el meu viatge professional unint-me a Procore Technologies”, ha assegurat l’executiva d’Olot en un missatge en el seu perfil a Linkedin. Ho ha fet després d’anunciar, dijous, que deixava de ser vicepresidenta de NetApp, l’empresa líder al món d’emmagatzematge de dades després de 12 anys.

Procore Technologies és una empresa de programari de gestió de projectes de construcció als Estats Units fundada el 2003 amb seu a Carpinteria (Califòrnia, Estats Units). És la plataforma de gestió de la construcció número u al món.

Navarro tindrà com a missió liderar la presència global del segell californià “per ajudar a desenvolupar software que ajudi a construir el món. És un repte bàsic i em sento afortunada de treballar per a empreses amb aquests valors alts, estàndards i equips increïbles”, ha dit l’olotina.

La dona més influent del món en tecnologia 2020

Llicenciada en Filologia anglesa i alemanya a la UB, de ben jove va traslladar-se a viure a Califòrnia, on va crear una empresa de traduccions que treballava per a l’ajuntament de la ciutat. Des de fa 28 anys viu a Silicon Valley. Abans d’incorporar-se a Procore Technologies, va treballar a Cisco Systems, Xerox, VMware, VeriSign i NetApp.

Ha publicat el llibre Truly Global, que ha estat publicat a fòrums de Forbes.com, Fortune.com, Gala-global.org, Multilingual.com i altres indústries de recerca. Va ser nomenat com a millor llibre de mercats internacionals en els darrers tres anys.

El desembre passat, Anna N Schlegel va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 per la revista Analytics Insight, com va anunciar en exclusiva Exterior.cat. El març passat va ser nomenada ambaixadora d’Olot, el seu poble natal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram