L’espectacle ‘360 grams’ d’Ada Vilaró, s’ha pogut veure a Temporada Alta Iberoamèrica [Foto: Eva Freixa]

01Temporada Alta Iberoamèrica ha tancat la seva XI edició amb un 78% d’ocupació i triplicant els espectadors de l’any passat. En total, n’ha rebut 8.621, sumant el públic que ha vist alguna de les obres a l’Argentina, el Perú i l’Uruguai.

Entre l’1 de febrer i el 5 de març, el festival ha portat més d’una vintena de propostes als tres països. Entre aquestes, les catalanes ‘Ma solitud’ de Guillem Albà, ‘Loco Amoris’ de Pablo Macho i Pau Roca, i ‘360 grams’ d’Ada Vilaró.

En total, s’han fet 80 funcions (25 més que l’any passat). De totes elles funcions, vuit van penjar el cartell de ‘sold out’. Eren les dels espectacles ‘Rota’, ‘Clownti’, ‘Altsasu’, ‘Yo soy Fedra’, ‘Quemar el bosque contigu’, ‘Puto Barrio’ i la catalana ‘Ma solitud’. Una vintena de propostes diferents i vuitanta funcions que han voltat pels escenaris de tres països (l’Argentina, el Perú i l’Uruguai).

La XI edició de Temporada Alta a Iberoamèrica es tanca amb bones xifres, assolint un percentatge d’ocupació del 78%, cosa que suposa un 21,8% més en comparació amb l’edició del 2022. El festival el coorganitzen Temporada Alta i l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb la sala i la Fundació SGAE.

L’escena catalana torna a l’Amèrica Llatina amb el Temporada Alta
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram