Foto: Freepik

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria corresponent a l’any 2024 per a la concessió de les subvencions pluriennals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer 2024-2025. Així ho publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC). El projecte depèn de la Casa de la Generalitat de Perpinyà.

La dotació màxima de les subvencions Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer corresponents a aquesta convocatòria és de 80.000 euros distribuïts de la manera següent: per a l’any 2024, la dotació és de 64.000,00 euros, que corresponen al 80 % de la dotació total, i per a l’any 2025, la dotació és de 16.000,00 euros, que corresponen al 20 % de la dotació total.

Així, es podran redistribuir entre les diferents partides pressupostàries els crèdits inicialment disponibles amb càrrec a les respectives partides pressupostàries, sempre que no s’ultrapassi la dotació total de la convocatòria per als respectius exercicis pressupostaris.

El termini màxim per a la presentació de les sol·licituds serà el 22 de maig de 2024.

Alfons Quera: “L’espai transfronterer català s’ha de treballar des d’una governança comuna”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram