La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret [Foto: Govern]

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret serà la protagonista de la propera sessió de conferències i debats que promou Exterior.cat a l’Espai Línia de Barcelona. En aquest cas, serà en el format d’entrevista amb públic assistent, a càrrec del director editorial d’Exterior.cat, Quim Miró.

El debat tindrà lloc el dimecres, 8 de maig de 12 a 13 h, en una entrevista en la qual es passarà balanç de la legislatura en l’àmbit de l’Acció Exterior i Cooperació. Des del mapa de delegacions al món, el procés de l’oficialitat del català a Europa i conèixer quins són els projectes previstos quant a l’acció exterior catalana en el programa electoral d’Esquerra Republicana.

La consellera Serret també s’exposarà a les preguntes dels assistents, i també, d’aquells catalans que resideixen a l’estranger i que vulguin fer arribar les seves inquietuds a través del correu electrònic [email protected].

Dins la programació estable de conferències i debats que promou Exterior.cat, s’han posat sobre la taula la tasca que fan les delegacions del Govern a l’exterior; el paper que juga Diplocat al món i la mirada dels Estats Units de tres excorresponsals i periodistes catalans.

L’entrevista amb la consellera Serret, que tindrà lloc a l’Espai Línia (c/Girona, 52) de Barcelona, també es podrà seguir a través del canal d’Espai Línia a YouTube. Per assistir de públic cal registrar-se prèviament al través del correu electrònic [email protected].

El debat sobre el vot exterior: un nou sistema que ara s’ha de traduir a les urnes
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram