Una de les actuacions dels Castellers de Berlín [Foto: Castellers de Berlín]

El Casal Català d’Ingolstadt participarà els dies 19 i 20 de juliol al Kulturfest de la ciutat de l’Alta Baviera (Alemanya). La festa és una mostra que escenifica la diversitat de les cultures que conviuen a Ingolstadt, traient les tradicions vives de l’anonimat i fent-les visibles.

Gairebé una trentena d’associacions culturals locals -entre elles, el Casal Català d’Ingolstadt- formen part d’un programa colorit i divers al Klenzepark, al centre de la ciutat, al costat del riu Danubi. Així, aquest 2024, el Casal Català d’Ingolstadt ha convidat els Castellers de Berlín per mostrar la tradició catalana dels castells. En el programa oficial del Kulturfest posa en relleu la presència dels castells a Ingolstadt.

Els Castellers de Berlín tenen previst una doble actuació aquest dissabte 20 de juliol (a les 12 h i a les 14.45 h). A banda de l’actuació, també hi haurà un taller sobre els castells i una exhibició de ball de bastons, exportant una altra tradició catalana.

El Casal Català d’Ingolstadt comptarà amb un estand on, a més dels espectacles culturals, comptarà amb una oferta gastronòmica catalana. El Kulturfest s’obrirà divendres 19 de juliol amb la intervenció de l’alcalde d’Ingolstadt, Christian Scharf.

Fundat el 2023, el Casal Català d’Ingolstadt impulsa accions per fomentar la llengua, les tradicions i la cultura catalanes en aquesta ciutat ubicada a la regió d’Oberbayern. És un dels casals reconeguts pel govern de la Generalitat.

Ingolstadt, el casal català més millennial
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram