Font: America’s Center Convention Complex

Una representació de les universitats catalanes participaran el mes de maig vinent a la Conferència anual de l’Association of International Educators dels Estats Units (NAFSA) que tindrà lloc del 24 al 29 de maig a l’America’s Center Convention Complex de Saint Louis (Missouri, Estats Units).

La Conferència anual de la NAFSA és una de les trobades de referència per a la comunitat mundial d’educadors internacionals. La conferència d’enguany porta per títol “Innovar, Influir, Impactar”. El programa inclourà innovacions en l’educació internacional i destacarà el paper que el camp juga en la creació de comunitats d’acollida, suport als drets humans i defensa de la justícia social.

S’hi programen sessions d’aprenentatge professional i tallers, així com una exposició on els assistents poden informar-se sobre aspectes com la gestió internacional de matriculacions, serveis internacionals per a estudiants o lideratge educatiu internacional.

Les universitats de Catalunya creixen com a destinació preferent entre els estudiants dels Estats Units segons dades del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC). Els estudiants provinents dels EUA creixen prop del 20% en tres anys i representen el 27% del total d’estudiants internacionals que venen a Catalunya.

És la prevista l’assistència del delegat del Govern als EUA i el Canadà, Isidre Sala. L’any passat la conferència de la NAFSA va tenir lloc a Washington DC i van assistir-hi representants de l’UAB i la Universitat de Girona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram