Font: Lali BeGood

La Catescola del Casal Català de Berlín té a punt la festa de Carnestoltes. Aquest diumenge 1 de març celebrarà la festa de les disfresses amb l’actuació del grup d’animació Lali BeGood. La festa de Carnestoltes tindrà lloc al Zukunf and Ostkreuz, de Berlín.

El tret de sortida serà a les 14.30 hores on els més petits alçaran el Rei Carnestoltes. Lali BeGood, coneguda anteriorment com a Lali Rondalla, és una cantautora barcelonina que fa kindie rock per adults i nens. Lali BeGood interpretarà peces del seu darrer àlbum ‘Futur Oh!’ (2018), a més d”En un planeta blau’ (2013) i ‘Cançons per emportar’ (2011).

LLIBRE DEL FOTÒGRAF JON JUÁREZ

A més, de forma paral·lela, hi haurà la presentació del llibre ‘The heart of the barracks’ del fotògraf català Jon Juárez. És un recull d’imatges amb nens refugiats i guineus a Spandau. Juárez transmetrà els valors de l’ecologia i la tolerància. El llibre és en quatre idiomes: català, espanyol, anglès i alemany.

L’entrada és de 10 euros (nen) i 15 euros (dos nens o més). Els nens inscrits a la Catescola de Berlín tenen l’accés gratuït.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram