El Govern de la Generalitat ha obert el termini per optar a ocupar la plaça de delegat/da de l’executiu català al Japó. La persona escollida s’encarregarà de facilitar tant la representació institucional del Govern al Japó com les funcions de prospecció de l’executiu respecte a la República de Corea i la República Popular de la Xina. La data límit de presentació és el 7 de desembre.

També s’ocuparà de promoure i coordinar les relacions de col·laboració de la Generalitat i els seus òrgans adscrits amb presència al país i dirigirà, supervisarà i impulsarà l’activitat de la delegació, entre d’altres funcions.

La seu de la delegació serà a Tòquio i la persona seleccionada tindrà una retribució de 87.455,88 euros bruts anuals. Per optar a la plaça és indispensable disposar d’una llicenciatura o grau i dominar tant el català com l’anglès (nivell C1 o equivalent).

Les persones interessades han d’enviar una carta de motivació i un currículum vitae amb la formació, l’experiència professional i els coneixements d’anglès i català a l’adreça [email protected], indicant a l’assumpte “EXI206-20” i al cos del missatge les dades personals i de contacte.