Font: Hollorw Cry

Aquest dilluns 18 de març, el grup pallarès de música metalcore Hollow Cry enceta una gira pels Estats Units i Canadà. En la gira actuaran com a teloners de grups de referència de metalcore com ara Children of Bodom, Swallow the Sun i Wolfheart. La gira finalitzarà el 29 de març a Seattle. La gira internacional de la banda de Tremp és fruit de l’acord que va segellar amb Metal Músic Bookings Management.

Hollow Cry farà 9 actuacions als Estats Units i Canadà: Detroit (18 de març), Chicago (19 de març), Minneapolis (20 de març), Denver (22 de març), Salt Lake City (23 de març), Calgary (25 de març), Edmonton (26 de març), Vancouver (28 de març) i Seattle (29 de març).

El setembre passat, Hollow Cry va presentar el seu nou disc From ashes to flames a Tremp. La banda pallaresa -que fins fa poc s’anomenaven Winter Shades- està formada per Xavi Sànchez (veus), Aleix Farré (guitarra), Marc Muñoz (guitarra), Joan Flores (baix) i Enric Pons (bateria). La formació va començar al Pallars Jussà com un grup de versions sota el nom d’Ek-tombe, l’any 2007.

El 2011 van participar en el FestiPallars i l’any següent van ser finalistes del Emergenza, el més rellevant per a grups emergents a Barcelona. Hollow Cry es troba a l’avantguarda de l’escena metàl·lica emergent a Espanya després d’anys de perfeccionament del so en directe i en estudi.