Cudié, és una de les empreses catalanes de referència de catànies, participarà a la fira Gulfood [Catànies Cudié]

Catalunya participa en la Gulfood 2021, la fira de referència del sector agroalimentari i begudes no alcohòliques del món per establir relacions comercials a l’Orient Mitjà, Àsia i Àfrica oriental. La fira se celebrarà a Dubai entre el 21 i el 25 de gener i el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, ha organitzat la participació de deu empreses catalanes sota el lema ‘Catalonia where Food is culture’.

A banda, Catalunya és un referent europeu en els productes amb qualitat Halal, i per tant, la fira afavorirà el posicionament dels productes en mercats de majoria musulmana.

La fira serà una oportunitat per exportar els productes catalans Halal. “L’alimentació Halal constitueix el primer segment de consum al món, amb una població que es declara musulmana xifrada en 2.000 milions de persones l’any 2020, és a dir, el 25% de la població mundial”, segons Prodeca, la promotora dels aliments catalans.

Les empreses que participen en la Gulfood 2021 són Catànies Cudié, Moliclara, Claranuts, Configirona, Congelats Olot, Ecobasics Organic, Pifarré, Pons, Productos Gemi 1966 i Sant Aniol.

La fira comptarà amb més de 5.000 expositors de més de 180 països i servirà per establir el contacte presencial per promoure les empreses catalanes a l’exterior.