Foto: Laura Farré Rozada continua exportant la seva música arreu del món [cedida]

La pianista Laura Farré Rozada (Vilanova i la Geltrú, 1990) actuarà aquest dijous 25 de juny en el festival ‘Ça va bien aller’ que promou la University Club of Montreal. Un festival en línia que va iniciar-se a l’abril durant el confinament per la Covid-19.

Farré Rozada forma part de la programació per una gala que també hi actuaran Mary Larson, Philip O’Brien, Helga Loverseed, Carola Weil, Shirley Wu, Rosalind Zhang i Aviva Chertok. El festival s’iniciarà a les 17.30 h (hora al Quebec) i cada intèrpret oferirà una sessió de 30 minuts a través de Zoom. El festival servirà de cloenda de la temporada musical de la University Club of Montreal.

La compositora vilanovina és doctora al Conservatori Royal de Birmingam, al Regne Unit, on va ser guardonada amb una beca de doctorat Midlands4Cities AHRC. També és llicenciada en Matemàtiques (UPC). Compta amb el seu primer àlbum en solitari ‘The French Reverie’ al mercat, finançat per més de dos-cents mecenes de prop d’una trentena de països d’arreu del món.