
El pastisser català resident a Suïssa, Abraham Balaguer [Foto: Abraham Balaguer]
Els assistents s’hauran d’inscriure fins dimecres 25 d’octubre a través del correu electrònic [email protected] o bé per telèfon 079 233 35 29. El preu del curs és 25 CHF (socis) i 30 CHF (no socis), que inclou tot el material i els ingredients. A més, els assistents podran endur-se els panellets a casa. Les places són limitades a un màxim de 20 persones.
Abraham Balaguer (Calafell, 1978) és pastisser, viu a Suïssa i treballa a la Confiserie Christian Boillat, un negoci pastisser entre Lausana i Ginebra. L’any passat va representar Suïssa al concurs World Chocolate Masters, que acredita el millor mestre xocolater del món, i que va coronar l’osonenc Lluc Crusellas. També va guanyar el premi de millor pasta de te d’Espanya (2016) i el millor croissant d’Espanya (2012).
Abraham Balaguer: “A Suïssa hi ha un nivell cultural que ho impregna tot, també la pastisseria”