Les participants en el darrer PDD d’Aula Magna Business School Barcelona [Foto: Carme de Olazábal]

En un moment de transformació social en el qual l’empoderament femení s’ha fet visible en molts àmbits de la nostra vida quotidiana, Aula Magna Business School, amb seu a Barcelona, s’ha convertit en la primera escola de negocis que fomenta aquest empoderament femení en l’àmbit empresarial.

A més de consolidar l’oferta a Catalunya i a l’Estat espanyol, Aula Magna Business School es troba en procés d’internacionalització als Estats Units i l’Amèrica Llatina. Ho fa de bracet d’Anna Navarro Schlegel, l’empresària catalana que resideix a Silicon Valley des de fa 30 anys, i que l’any 2020 va ser nomenada la dona empresària més influent del món en tecnologia.

La primera experiència d’Aula Magna Business School als Estats Units ha estat formar part de l’edició anual de WiDS que promou la Universitat de Stanford (Califòrnia), on hi participen més de 150 seus diferents arreu del món.

El certamen pretén donar visibilitat a les dones més rellevants en els seus àmbits d’actuació en el sector de la ciència de dades. Aula Magna Business School va ser l’amfitriona de les seus de Barcelona i Madrid, fet que es repetirà aquest 2022.

Un programa de creixement professional fet a mida

Així, Aula Magna Business School posarà en marxa el proper 22 d’octubre un Programa Directiu de Desenvolupament (PDD) adreçat a dones executives que tenen com a prioritat el creixement professional, ja sigui mitjançant una nova feina, un ascens laboral o una millora salarial.

Té com a prioritat dotar les participants d’habilitats directives (la capacitat de negociació, la marca personal, la comunicació persuasiva o lideratge) i d’enfortir la gestió de grups des de l’òptica actual de les empreses (innovació, transformació digital, direcció de projectes, ètica o visió estratègica).

Ha format part de l’edició anual de WiDS, un certament que vol donar visibilitat a les dones rellevants en l’àmbit de les ciències de dades, que promou la Universitat de Stanford (Califòrnia) i  hi participen més de 150 seus diferents arreu del món

Una de les peculiaritats del programa és que és totalment online i interactiu. Així s’evita la desmotivació, el descontrol i l’avorriment aplicant solucions EdTech. Té lloc els divendres (de 9 a 17 hores) durant 20 setmanes on la formació es basa en casos actuals, amb continguts que s’apliquen de forma immediata. El programa és subvencionable i compta amb diferents línies de finançament.

El programa inclou una estada virtual a Silicon Valley per a fomentar l’Open Innovation, amb dones rellevants del panorama empresarial, emprendedor i d’inversió. Les participants treballen amb uns objectius, amb l’acompanyament d’una coach executiva en sessions individualitzades per a cobrir les necessitats particulars de cada participant.

Una fórmula d’èxit i de valor afegit

Segons les dades recollides dels programes de formació duts a terme per l’Aula Magna Business School, 3 de cada 4 participants canvien de feina, obtenen un ascens laboral o una millora salarial durant els 6 mesos posteriors a la graduació i gairebé el 100% de les participants, al cap d’un any.

La CEO i fundadora d’Aula Magna Business School, Clara Lapiedra assegura que “més que un programa de formació en si mateix, es tracta d’un programa de perfeccionament. Un mirada estratègica, sistèmica, que permet a les participants veure els processos i recursos d’una empresa des d’un punt de vista global”.

Aula Magna Business School és la primera escola de negocis a l’Estat espanyol que fomenta l’empoderament de la dona empresària. Així ofereix programes de formació per a dones professionalment actives en empreses que aposten per la paritat de gènere.

Suport a les dones de l’Afganistan

Arran de l’assalt dels talibans a l’Afganistan i la situació crítica que viuen les dones en aquell país, la comunitat d’Aula Magna BS ha impulsat la iniciativa soswomen.org, una plataforma que ofereix solucions a les dones afganes i la resta d’arreu del món que es troben en una situació de vulnerabilitat.
“Em sento plenament orgullosa que s’hagi creat una comunitat on totes les actius d’Aula Magna Business School (alumni, professores i assessores) no hagin dubtat en respondre de forma immediata i solidària”, subratlla Lapiedra. Aquesta iniciativa també s’adreça a aquelles empreses que vulguin aportar qualsevol tipus de finançament o serveis addicionals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram