Foto: La Uniwersytet Warszawski (Polònia) forma part de la convocatòria de professor de català a l’exterior [cedida]

L’Institut Ramon Llull ha obert la convocatòria de selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de l’exterior per al curs acadèmic 2020-2021. Amb aquesta convocatòria s’inicia el procés de selecció de nous docents d’estudis catalans a universitats d’Alemanya, Polònia, Regne Unit i Sèrbia.

Els aspirants hauran de complir les bases establertes en la convocatòria. Entre els requisits destaquen disposar del títol de llicenciatura, grau, màster o doctorat, preferentment en l’àmbit de la filologia catalana, obtingut en un termini no superior a 15 anys a comptar des de la data de publicació de la convocatòria.

Per poder accedir al formulari de sol·licitud en línia caldrà que prèviament hagueu obtingut: un idcatMòbil o un certificat digital (per a ciutadans/anes espanyols/es residents) o una acreditació (per a ciutadans/anes espanyols/es o estrangers/eres no residents). Per a més informació escriviu un correu a [email protected]

REGNE UNIT, ALEMANYA, POLÒNIA I BELGRAD

Les universitats per aquesta convocatòria són University of Bristol, University of Leeds, Queen Mary University of London i Newcastle University (Regne Unit); Universität Mannheim i Universität Heidelberg (Alemanya); Uniwersytet Warszawski (Polònia) i Univerzitet u Beogradu (Sèrbia).

El termini de presentació de sol·licituds és del 9 de juny del 2020 a les 00.00 fins al 22 de juny del 2020 a les 23.59. La resolució provisional de la primera convocatòria serà al febrer de 2021.

L’Institut Ramon Llull promou l’ensenyament de la llengua, la literatura i la cultura catalanes a les universitats i altres centres d’estudis superiors. D’acord amb aquest objectiu, l’Institut organitza anualment convocatòries de selecció de professorat d’estudis catalans a les universitats amb les quals col·labora per cobrir les vacants i garantir d’aquesta manera la continuïtat de la docència.