Dos cuiners catalans en una exhibició de gastronomia a l’Àsia [Foto: Prodeca]

Durant el mes de març la gastronomia catalana serà la protagonista a Mèxic. Sota el títol ‘Festival de Catalunya’, el públic mexicà tindrà l’oportunitat de fer un viatge gastronòmic per Catalunya, conèixer les vinyes i els cellers més reconeguts, així com tastar productes icònics de Catalunya. El festival l’impulsen Prodeca i la delegació del Govern de Catalunya a Mèxic i l’Amèrica Central.

L’objectiu és promocionar els productes catalans que ja són presents a les botigues especialitzades de productes gourmet La Naval de Mèxic. La iniciativa pretén incrementar les vendes i posicionar la marca Catalunya on l’alimentació és cultura al mercat mexicà.

Així, de l’1 al 31 de març, s’exposaran productes catalans en els punts de venda de La Naval. Concretament a Insurgentes, Lerma, Polanco, Grand San Francisco, Félix Cuevas, Pedregal, Coyoacán y Campestre. S’oferiran més de 250 productes gourmets, entre els quals, vins, vermut, oli, vinagre o embotits.

Durant tot el mes de març els 3 restaurants La Quilla ubicats dins de les botigues de La Naval (Insurgents, Polanco i Lerma) es realitzarà un menú català, amb productes i vins presents a La Naval. La selecció serà a càrrec del xef de cada restaurant. El menú català inclou escalivada amb anxoves de l’Escala, pa amb tomàquet, suquet de peix, bacallà amb samfaina, butifarra amb mongetes i coca de Sant Joan.

A més, el festival ha programat tres tastos de productes catalans. El 5 de març, al restaurant La Quilla, Insurgentes; el 12 de març, al restaurant La Quilla, Polanco; i el 19 de març, restaurant La Quilla, Lerma.

Els vins catalans es tasten a Mèxic
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram