Font: Obeses

El diumenge 27 d’octubre, Obeses actuarà al Gigi’s Hoxton Underbelly de Londres en un concert promogut per Catalans UK, el Casal Català de Londres. El concert, previst per a les 6 de la tarda, comptarà amb l’actuació de London Catalan Choir, una formació de veus catalanes.

Obeses, la formació osonenca integrada per Arnau Tordera, Maiol Montané, Jaume Coll Mariné i Arnau Burdó, presentarà a Londres seu últim disc Fills de les estrelles en la gira Tornen els herois. Ha estat el retorn als escenaris després d’un any i mig en el que han estat immersos en l’òpera rock Verdaguer, ombres i maduixes.

El darrer últim àlbum consta de tretze peces entre les quals Mà amiga, Perdona’m o Ens en sortirem, dedicada als herois de l’1-O. Obeses és un grup de pop-rock català de Tona que ha editat tres treballs discrogràfics: Obesisme Il·lustrat (2011), Zel (2013) i Monstres i Princeses (2015).

Aquest darrer disc va rebre el reconeixement de Disc català de l’Any 2015 (atorgat per Ràdio4), el disc Xtrems 2015 (Ràdio Badalona) o el Premi de la crítica Enderrock al millor artista de 2015. Durant el 2016 creen l’òpera rock Verdaguer, ombres i maduixes dedicada a Jacint Verdaguer, i en surt publicat un doble CD el 2017.

A més, el 2013 Obeses va ser l’autora de la melodia de Nadal de TV3 amb Regala Petons, i també van musicar el poema de Salvador Espriu El meu poble i jo.