Font: Obeses

Obeses té a tocar penjar el cartell de ‘sold out’ al Gigi’s Hoxton Underbelly de Londres en un concert previst per aquest diumenge 27 d’octubre promogut per Catalans UK, el Casal Català de Londres. El concert, previst per a les 6 de la tarda, comptarà amb l’actuació de London Catalan Choir, una formació de veus catalanes.

Obeses, la formació osonenca integrada per Arnau Tordera, Maiol Montané, Jaume Coll Mariné i Arnau Burdó, presentarà a Londres seu últim disc Fills de les estrelles en la gira Tornen els herois. Ha estat el retorn als escenaris després d’un any i mig en el que han estat immersos en l’òpera rock Verdaguer, ombres i maduixes.

El darrer últim àlbum consta de tretze peces entre les quals Mà amigaPerdona’m o Ens en sortirem, dedicada als herois de l’1-O. Obeses és un grup de pop-rock català de Tona que ha editat tres treballs discrogràfics: Obesisme Il·lustrat (2011), Zel (2013) i Monstres i Princeses (2015).

Aquest darrer disc va rebre el reconeixement de Disc català de l’Any 2015 (atorgat per Ràdio4), el disc Xtrems 2015 (Ràdio Badalona) o el Premi de la crítica Enderrock al millor artista de 2015. Durant el 2016 creen l’òpera rock Verdaguer, ombres i maduixes dedicada a Jacint Verdaguer, i en surt publicat un doble CD el 2017.

A més, el 2013 Obeses va ser l’autora de la melodia de Nadal de TV3 amb Regala Petons, i també van musicar el poema de Salvador Espriu El meu poble i jo.