Les conductores van fer un tast de la cuina del restaurant català a Tòquio [Foto: Facebook]

El restaurant català La Fonda Sant Jordi de Tòquio ha estat el protagonista del programa ‘Baguette’ de la cadena Nippon Television Network. L’espai ofereix als espectadors japonesos diferents tipus de gastronomies del món i la seva cultura gràcies als restaurants que hi ha al país.

Les conductores del programa van fer un tast de la cuina catalana del restaurant regentat pel gironí Jordi Oliver. “El programa és molt lleuger, però permet obrir una finestra per a Catalunya i per a la Fonda en aquest cas”, diu Oliver a Exterior.cat.

“Des d’abans de tenir la Fonda m’he presentat sempre com a cuiner català i he intentat fer pedagogia abans de tot”, explica el cuiner, que ja va ser entrevistat a Exterior.cat. “Les revistes i les televisions sempre busquen temes nous i quan troben algú que els pot proporcionar contingut i informació, i ara des d’una plataforma física com es la Fonda encara mes, el posen a l’agenda de telèfon”, reconeix el cuiner gironí.

Jordi Oliver: "A Tòquio som uns bons abanderats de la cultura culinària catalana"
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram