Font: Casal dels Països Catalans de La Plata

El Casal dels Països Catalans de La Plata (Argentina) ha renovat l’equip de persones que encapçalen la direcció de l’associació. Esther Bernet i Josemaria n’és la presidenta i l’acompanyen Rosita Torres Sabaté (vicepresidenta), Pau Andrés Anglès (secretari), Horacio Walter (vicesecretari), Maria Cristina Eterovich Solé (tresorera), Maria Dolores Torres Sánchez (vicetresorera).

Com a vocals, Maria del Pilar Traveria, Paula Pérez Spinosa, Javier Lastiri i Montserrat Mateu i com a vocals suplents, Mabel Grigera, Ignacio Lara, Montserrat Torres Sánchez i Graciela Eterovich Solé. La junta directiva del casal argentí també inclou una comissió fiscalitzadora amb Roberto Zaffiro, Eduardo Zanotti i Olga Serquera i Sílvía Oviedo, com a revisora de comptes suplent.

El Casal dels Països Catalans de La Plata va constituïr-se l’any 1996 i forma part del registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya.

DISTINCIÓ DES DE L’AJUNTAMENT

L’Ajuntament de La Plata, a través de la Dirección de Colectividades y Tradicionalismo de la Municipalidad, va premiar Marta Elvira Martínez, integrant de la junta del Casal dels Països Catalans per la seva tasca dins l’associació i a La Plata. Traveria va rebre la distinció en l’acte de reconeixement a la dona immigrant de la ciutat argentina que va tenir lloc al Centre Cultural Islas Maldivas.

D’altra banda, el Casal dels Països Catalans de La Plata ha iniciat el cicle d’exposicions amb l’obra de l’artista Carlos Meneses, que es pot veure a la seu del local, de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00 hores. La inauguració de la mostra -el passat 7 de març- va comptar amb la presència de l’artista.