Dos productors de vins catalans, a la ProWein a Alemanya, l’any passat [Foto: Prodeca]

Més d’un centenar de cellers catalans participen del 10 al 12 de març a la ProWein, la principal fira del món especialitzada en vi i porta d’entrada al mercat europeu. Sota la marca “Catalunya, on el vi és cultura”, l’espai reservat per Catalunya oferirà una mostra de productes de les empreses del país amb els vins dolços com a protagonistes.

L’any passat, a ProWine es va presentar el portal internacional catalanwines.com, una eina digital estratègica, per la divulgació del vi català, que l’INCAVI ha posat a disposició del sector. El portal fomenta el coneixement de Catalunya com a referència mundial de vins i vinyes a través de les seccions: la història, les DO’s, l’enoturisme, entre d’altres.

Enguany, i per primera vegada, Catalunya participa al ProWein Goes City, un esdeveniment exclusiu promocional que s’organitza en paral·lel a la fira i que té com a objectiu ser una plataforma de networking entre el professionals del vi i consumidors alemanys. Així, tres cellers catalans (Casa Mariol, Clos Montblanc i Coca i Fitó) van participar a la jornada inaugural.

A ProWine s’hi apleguen més dels 50.000 visitants professionals provinents de més de 140 països. El director gerent de PRODECA, Ramon Sentmartí, i la directora general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Alba Balcells, assistiran a ProWine.

Qualitat, personalitat i identitat, els distintius dels vins i caves catalans per atraure el món
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram