[Foto: Lottie Griffiths a Unsplash]

La delegació del Govern als Estats Units i el Canadà celebrarà la jornada “Dels manuscrits medievals a les meravelles modernes: l’evolució de la cuina catalana amb el professor Paul Freedman”, en col·laboració amb Culinary Historians de Nova York. La cita tindrà lloc el 9 d’octubre (18. 30 h) a la Park Avenue United Methodist Church, a Nova York, i per assistir-hi caldrà apuntar-se prèviament.

Paul Freedman és historiador i medievalista nord-americà i professor d’història Chester D.Tripp a la Universitat Yale. Les seves especialitzacions són la història medieval, la història de Catalunya, el comerç de productes de luxe i la història a la cuina.

Durant la recepció, s’oferiran plats i vins catalans abans de la xerrada del professor Paul Freedman. Els plats que es podran degustar són la samfaina, el pa amb tomàquet i les albergínies farcides medievals.

Catalunya serà, el 2025, la Regió Mundial de la Gastronomia, una decisió que va prendre l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme per a reconèixer el seu compromís amb la preservació de les seves tradicions culinàries i la seva ambició per acollir la innovació en el sector de la gastronomia.

El xef Jaume Biarnés farà una xerrada sobre la cuina catalana a Nova York
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram